Sorry - this product is no longer available

Foot Levator Orthotic Device (054300)

Balsta saites un samazina slodzi uz potīšu locītavu, ierobežo nepareizas kustības. Ar balstiem un papildus lentas labākai fiksācijai.
Ražotājs:: BORT Medical GmbH
Artikuls: 054300
*
*
*
€ 47,71

Potītes stabilizējoša ortoze balsta dažādas bojāto audu struktūras – saites, skrimšļus, bet tajā pat laikā arī rada iespēju funkcionālai netraumēto struktūru trenēšanai.
Ar šo ortozi var ļoti viegli veikt potītes stabilizāciju.
 
Lietošanas gadījumi:
Potītes sastiepums, mežģījums, artroze, samazināta saišu stabilitāte ap potīšu locītavu un pēc ģipša imobilizācijas noņemšanas rehabilitācijas periodā.
 
Kontrindikācijas:
Visas ortozes, kas tiek apliktas cirkulāri ap ķermeņi, gadījumos, ja tiek novilktas par ciešu, var radīt asinsrites traucējumus vai tūskas.
Citas kontrindikācijas: Lielas tūskas, limfātiskās sistēmas stāzes, ādas bojājumi ortozes stiprinājumu vietās, artēriju okluzīvās slimības, hroniska vēnu mazspēja, kā arī alerģija vai jutīgums uz kādu no ortozes materiāliem.
 
Svarīgi: Uzmanīgi gadījumos, kad pacientam ir jušanas traucējumi. Pārbaudiet regulāri vai lentas ir pareizi nospriegotas. Gadījumā, ja speciālists, ārsts ir rekomendējis lietot naktī, tad izvairīties no pārāk ciešas ortozes lietošanas – tas var traucēt asinsriti.
 
 
Ortozi var lietot gan ārstniecības, gan rehabilitācijas laikā.
Šīs ortozes pareizu lietošanu un režīmu Jums vislabāk paskaidros ķirurgs, traumatologs, ergoterapeits, rehabilitologs vai cits speciālists!
 
Ortozei ir vairāki izmēri.
Pieejami 5 dažādi izmēri un 2 augstumi.
Izmēru nosaka pēc potītes apkārtmēra cm.
Ortozes garumu nosaka pēc apavu izmēra:
Līdz 40 - īss
Virs 40 - garš

Preču atslēgvārdi